Podstawowe informacje
- przeznaczone do utrzymywania temperatury potraw.Proces prowadzony przy wykorzystaniu energii elektrycznej
- linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
- system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
- bezpieczny spust wody
- wymiary komory model 630x508x155 mm
- możliwość montażu na podstawie szkieletowej otwartej lub podstawie z drzwiami
- opcjonalnie możliwość zastosowania kominka 9700040
Dane techniczne
Wysokość - H | 250 mm |
---|---|
Głębokość - D | 700 mm |
Szerokość - W | 800 mm |
Zasilanie | prąd |
Częstotliwość | 50 Hz |
Moc elektryczna | 1.6 kW |
Marka | Stalgast |
Linia | 700 |
Napięcie zasilania [V] | 230 V |