Podstawowe informacje
- przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na smażeniu. Procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii gazu ziemnego
- linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
- pojemność komory do 17 litrów
- palnik z zabezpieczeniem przeciwwypływowym
- płomień pilotowy
- regulacja temperatury w zakresie 90-190°C
- system „zimnej strefy”
- spust frytury do pojemnika
- wyposażona w kosz 310x300x120 mm
- w komplecie pojemnik z filtrem na fryturę
- dostępność w wersji gazowej G27 i G31
- generator iskry zasilany na 230V
Dane techniczne
Wysokość - H | 850 mm |
---|---|
Głębokość - D | 700 mm |
Szerokość - W | 400 mm |
Zasilanie | gaz/prąd |
Częstotliwość | 50 Hz |
Pojemność - V | 17 l |
Marka | Stalgast |
Moc gazowa | 15 kW |
Linia | 700 |
Moc elektryczna - P | 0.1 W |
Napięcie zasilania [V] | 230 V |
Zużycie gazu G20 | 1,587 m3/h |
Zużycie gazu G27 | 1,936 m3/h |
Zużycie gazu G30 | 1,183 kg/h |
Zużycie gazu G31 | 1,165 kg/h |
Masa | 62 kg |