Podstawowe informacje

  • przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na smażeniu. Procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii elektrycznej
  • linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
  • oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
  • przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
  • nowoczesny design
  • ergonomiczne pokrętła
  • panel przedni grawerowany laserowo
  • kontrolki pracy oraz zasilania
  • system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
  • zakres temperatur do 190°C
  • system „zimnej strefy”
  • zabezpieczenie odcinające zasilanie po wyjęciu grzałki
  • ruchome elementy grzewcze ułatwiające czyszczenie
  • bezpieczny spust frytury
  • możliwość montażu na podstawie szkieletowej otwartej lub podstawie z drzwiami
  • wyposażona w 2 kosze 210x350x110 mm
  • regulowane nóżki ~ 20 mm

Dane techniczne

Wysokość - H

250 mm

Głębokość - D

700 mm

Szerokość - W

800 mm

Zasilanie

prąd

Częstotliwość

50 Hz

Pojemność - V

20 l

Moc elektryczna

9 kW

Marka

Stalgast

Temperatura max.

190 °C

Ilość komór

2 szt

Linia

700

Napięcie zasilania [V]

400 V

Masa

50 kg

SKU 9726000 Category


Do pobrania

Privacy Preference Center