Podstawowe informacje

  • manualny, intuicyjny panel sterowania, klamka z lewej strony
  • alarm na koniec cyklu pracy
  • wyłącznik drzwiowy
  • wewnetrzne oświetlenie LED
  • przyłacze wody 3/4 cala
  • regulacja wilgotności od 0 do 100%
  • regulacja czasu (timer) od 0–999 minut i tryb non-stop
  • komin sterowany manualnie
  • odległość między prowadnicami ~ 80 mm
  • rozmiar komory 700x500x1480 mm
  • 2 prędkości wentylatora (maksymalna i minimalna prędkość)
  • przycisk zaparowania „strzał pary”
  • 3 cyfrowe wskaźniki dla lepszej kontroli pracy pieca
  • W celu uzyskaniu uprawnień z gwarancji, urządzenie musi zostać zarejestrowane w ciągu 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja

Dane techniczne

Waga - M

252 kg

Ilość półek

16 szt

Sonda rdzenia

Nie

System myjący

Nie

Drzwi otwierane na

prawo

Rozmiar blach

600×400 mm

Poziom głośności

~70 dB

Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi

Nie

Linia

ST-Bakery

Temperatura max.

250 °C

Wysokość - H

1880 mm

Marka

FM Industrial

Temperatura min.

50 °C

Moc elektryczna

26.25 kW

Częstotliwość

50/60 Hz

Zasilanie

prąd

Napięcie - U

400 V

Szerokość - W

885 mm

Głębokość - D

980 mm

Wózek załadowczy w kpl.

Tak


Do pobrania

Privacy Preference Center