Planujesz...

... otworzyć bistro, cukiernię, kawiarnię, pizzerię lub restaurację? Świadczysz usługi cateringowe? A może potrzebujesz sprzętu gastronomicznego do stołówki, domu weselnego lub placówki oświatowej? Wiemy, od czego zacząć.

wyślij zapytanie
dowiedz się więcej

Od 25 lat zajmujemy się projektowaniem placówek gastronomicznych. Profesjonalnie doradzamy przy koncepcji, planowaniu i wyposażaniu placówek gastronomicznych. Pomożemy na wszystkich etapach inwestycji, od pomysłu do realizacji.


Co projektujemy?

Wykonujemy projekty technologiczne dla:

  • małej gastronomii, jak: bistra, pizzerie, puby, bary, kawiarnie, food trucki, street food;
  • zakładów zbiorowego żywienia, jak: restauracje, stołówki, kuchnie szkolne i przedszkolne, kuchnie hotelowe, domy weselne, kantyny, kuchnie szpitalne, kuchnie cateringowe;
  • zakładów produkcji, jak: piekarnie, ciastkarnie, zakłady garmażeryjne oraz inne przetwórnie żywności.

Ekspercka wiedza

Dzięki współpracy z nami będziesz mieć pod ręką ekspertów z różnych branż, z którymi współpracujemy na co dzień.
Do Twojej dyspozycji będą między innymi:


architekci

projektanci wnętrz

firmy wentylacyjne

Jak projektujemy?

Wykonanie projektu technologicznego obejmuje:

  • wizję lokalną obiektu
  • uzgodnienia z Inwestorem
  • konsultacje z Rzeczoznawcą d/s przepisów SANEPID i BHP

Dzięki doświadczeniu i wiedzy jakimi dysponujemy, dobieramy optymalne rozwiązania biorąc pod uwagę oczekiwania klienta oraz możliwości techniczne i lokalizacyjne obiektu. Nasi doradcy tworzą ergonomiczne i przemyślane projekty zgodnie z istniejącymi przepisami HACCP.

... a na koniec ma być po prostu smacznie

Nasi doradcy kulinarni pomogą w decyzjach związanych z kulinarną stroną inwestycji przekazując swoją wiedzę i kilkunastoletnie doświadczenie, dodając do tego szczyptę najnowszych trendów, panujących w gastronomii.

Przykładowe projekty