Podstawowe informacje
- przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na smażeniu. Procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii elektrycznej
- linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
- nowoczesny design
- ergonomiczne pokrętła
- panel przedni grawerowany laserowo
- kontrolki pracy oraz zasilania
- system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
- zakres temperatur do 190°C
- system „zimnej strefy”
- zabezpieczenie odcinające zasilanie po wyjęciu grzałki
- ruchome elementy grzewcze ułatwiające czyszczenie
- bezpieczny spust frytury
- możliwość montażu na podstawie szkieletowej otwartej lub podstawie z drzwiami
- wyposażona w kosz 210x350x110 mm
- opcjonalnie możliwość umieszczenia dwóch koszy w jednej komorze (2x – 105x350x110 mm)
- regulowane nóżki ~ 20 mm
Dane techniczne
Wysokość - H | 250 mm |
---|---|
Głębokość - D | 700 mm |
Szerokość - W | 400 mm |
Zasilanie | prąd |
Częstotliwość | 50 Hz |
Pojemność - V | 10 l |
Moc elektryczna | 9 kW |
Karta gwarancyjna | Tak |
Marka | Stalgast |
Temperatura max. | 190 °C |
Wydajność na godzinę | 26 kg/h |
Ilość komór | 1 szt |
Napięcie zasilania [V] | 400 V |
Rok wydania certyfikatu gazowego/elektrycznego | 19 |
IP | 24 |
Masa | 28 kg |