Podstawowe informacje

  • przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na duszeniu, gotowaniu, smażeniu oraz grillowaniu.
  • linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
  • oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
  • przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
  • nowoczesny design
  • ergonomiczne pokrętła
  • panel przedni grawerowany laserowo
  • kontrolki pracy oraz zasilania
  • system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
  • precyzyjny ręczny mechanizm przechyłu misy roboczej
  • wąski wypływ misy
  • płynnie regulowany stopień otwarcia pokrywy
  • powierzchnia robocza misy 0.35m2
  • pojemność 58 l
  • wydajność 200 kotletów/h
  • regulacja temperatury w zakresie 60-300°C
  • wymiary użytkowe misy: 510×686.5x160mm (6 mm poniżej krawędzi lejka)

Dane techniczne

Wysokość - H

850 mm

Głębokość - D

700 mm

Szerokość - W

800 mm

Napięcie - U

400 V

Zasilanie

prąd

Częstotliwość

50 Hz

Pojemność - V

58 l

Moc elektryczna

10.8 kW

Karta gwarancyjna

Tak

Marka

Stalgast

Linia

700

Masa

150 kg

SKU 9740000 Category


Do pobrania

Privacy Preference Center