Podstawowe informacje
- przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na gotowaniu. Proces prowadzony przy wykorzystaniu energii elektrycznej
- linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
- nowoczesny design
- ergonomiczne pokrętła
- panel przedni grawerowany laserowo
- kontrolki pracy oraz zasilania
- system zabezpieczenia urządzenia przed pracą bez wody dostępny z panelu sterowania
- elementy grzewcze ze stali nierdzewnej umieszczone wnątrz zbiornika
- elektrozawór do napełniania wodą
- otwór przelewowy
- spust wody
- możliwość zastosowania koszy GN 1/3 i/lub zestawu GN 2×1/6
- cena nie zawiera koszy do makaronu
- opcjonalnie możliwość zastosowania kominka 9700020
Dane techniczne
Wysokość - H | 850 mm |
---|---|
Głębokość - D | 700 mm |
Szerokość - W | 400 mm |
Zasilanie | prąd |
Częstotliwość | 50 Hz |
Moc elektryczna | 6 kW |
Karta gwarancyjna | Tak |
Marka | Stalgast |
Wydajność na godzinę | 15 kg/h |
Napięcie zasilania [V] | 400 V |
Masa | 41 kg |