Podstawowe informacje

  • przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na smażeniu. Procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii elektrycznej
  • linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
  • oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
  • przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
  • nowoczesny design
  • ergonomiczne pokrętła
  • panel przedni grawerowany laserowo
  • kontrolki pracy oraz zasilania
  • system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
  • zakres temperatur do 190°C
  • system „zimnej strefy”
  • zabezpieczenie odcinające zasilanie po wyjęciu grzałki
  • ruchome elementy grzewcze ułatwiające czyszczenie
  • bezpieczny spust frytury
  • wyposażona w kosz 210x350x110 mm
  • opcjonalnie możliwość umieszczenia dwóch koszy w jednej komorze (2x – 105x350x110 mm)
  • regulowane nóżki ~ 20 mm

Dane techniczne

Wysokość - H

850 mm

Głębokość - D

700 mm

Szerokość - W

400 mm

Zasilanie

prąd

Częstotliwość

50 Hz

Pojemność - V

10 l

Moc elektryczna

9 kW

Karta gwarancyjna

Tak

Marka

Stalgast

Temperatura max.

190 °C

Wydajność na godzinę

26 kg/h

Ilość komór

1 szt

Napięcie zasilania [V]

400 V

IP

24

SKU 979250 Category


Do pobrania

Privacy Preference Center