Podstawowe informacje
- przeznaczone do obróbki termicznej prowadzonej na wszystkich rodzajach naczyń kuchennych przy wykorzystaniu energii elektrycznej
- stosowane w kuchniach piekarniki o uniwersalnym zastosowaniu dają możliwość dynamicznej obróbki cieplnej wszystkich produktów kulinarnych wykorzystując energie elektryczną
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
- nowoczesny design
- ergonomiczne pokrętła
- panel przedni grawerowany laserowo
- kontrolki pracy oraz zasilania
- system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
- żeliwne płyty grzewcze o średnicy 220 mm i mocy 2.6 kW
- sześciostopniowy zakres regulacji mocy
- tłoczona płyta górna
- przeszklone drzwi piekarnika
- wymiary piekarnika elektrycznego z termoobiegiem 600×400/ GN1/1: 660x445x285 mm (WxDxH)
- trzy poziomy prowadnic
- piekarnik elektryczny z funkcją kontroli wilgotności
- oświetlenie komory prowadnic
- ruszt do piekarnika w komplecie
- piekarnik nagrzewany jest przy pomocy grzałki górnej (grill), dolnej oraz wentylatora, który wytwarza ruch powietrza (korzystanie z takiego sposobu ogrzewania pozwala na równomierny obieg ciepła wokół potrawy umieszczonej w piekarniku)
Dane techniczne
Wysokość - H | 850 mm |
---|---|
Głębokość - D | 700 mm |
Szerokość - W | 800 mm |
Zasilanie | prąd |
Moc elektryczna | 17.4 kW |
Karta gwarancyjna | Tak |
Marka | Stalgast |
Linia | 700 |
Napięcie zasilania [V] | 400 V |